Фенове треперят за Благо и Есмер: Ами ако домашният любимец ги изяде?


Фенове треперят за Благо и Есмер: Ами ако домашният любимец ги изяде?

2795 0

Популярната в Русия и у нас двойка Благой Георгиев и Есмер Омерова, вече Георгиева по мъж, подлуди Русия с хрумването да си отглежда леопард като домашен любимец.

Мнозинството от феновете на двойката са притеснени да не би животното като порасне да нападне господарите си, тъй като по природа то си е хищник. Други почитатели на Благо и Есмер пък се притесняват за животното, което е влязло в Червената книга за застрашени видове. В този ред на мисли те се чудят кога семейството възнамерява да освободи сладкото животинче.

"Е, кога! Това е нашият домашен любимец, щастието на семейството ни и, ако е рекъл Бог, ще бъде цял живот с нас. Ние много го обичаме и то обича нас. Тя е едно любящо и добро момиче", пише Есмер в Инстаграм.

От онлайн изданието "Вечерней Казани" се опитаха да разберат как е редно да се действа в този случай, като първо попитаха главата на семейството - Георгиев. Той обаче е отказал да говори за леопарда.

Според изданието, което се позовава на български медии, животинчето е подарък на младото семейство от боса на Рубин Рамзан Кадиров, който притежава частен зоопарк и от време на време подарява животни от него.

Пак у нас пишат, че семейството е било посетено от екологични служби, които им заявили, че не е редно да отглеждат у дома животно, застрашено от изчезване.

От "Вечерней Казани" предприели цялостно "разследване" в опит да разберат редно ли е Благо и съпругата му да държат леопардчето у дома. От всяка инстанция обаче ги препращали към друга, като всеки си измивал ръцете. В крайна сметка никой не се заел с това да провери по какъв начин Георгиеви са се сдобили с дивото животно и какво смятат да правят с него, когато порасне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички