"Фалшив" Кристиано Роналдо раздава автографи в Китай и взриви мрежата (СНИМКА)


"Фалшив" Кристиано Роналдо раздава автографи в Китай и взриви мрежата (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3555 0

При неочакван обрат на събитията, дългоочакваното турне на Кристиано Роналдо с Ал Насър в Китай претърпя неуспех, тъй като футболната легенда получи контузия, което отложи насрочените мачове срещу Шанхай Шенхуа и Жейжанг.

Фалшивият Роналдо превзе Китай

Въпреки разочарованието около закъснението, китайските фенове се възползваха от възможността да се насладят на уникално изживяване чрез взаимодействие с фалшив Кристиано Роналдо, създавайки моменти на радост, смях и възможности за снимки по време на планираните събития.

Още: Легенда на Юнайтед разказа как Кристиано Роналдо се е озовал на "Олд Трафорд" - намесен е и Роналдиньо

Турнето на отбора от Саудитската професионална лига предизвика огромно вълнение в Китай, доказателство за което бяха бързото разпродаване на билетите за мача, подчертавайки пламенната страст на нацията към футбола и възхищението им от световни футболни икони като Роналдо.

Изразявайки съжаление за ситуацията, Кристиано Роналдо лично се извини на китайските фенове, подчертавайки специалното място на Китай в сърцето си, наричайки го "втори дом". Португалската суперзвезда призна топлото посрещане, което той и екипът му получиха от китайската публика, демонстрирайки силната връзка между Роналдо и ентусиазираната му китайска фенбаза.

Въпреки непредвидените обстоятелства Роналдо увери феновете, че Ал-Насър ще се върне в Китай за мачовете по-късно, поддържайки вълнението и очакването около отложеното турне.

Още: Кристиано Роналдо си позволи да разкритикува сериозно Саудитска Арабия в едно отношение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички