Евра разкри гнусни подробности за сексуалните гаври с него


Евра разкри гнусни подробности за сексуалните гаври с него
Снимка: Getty Images/Guliver

1908 0

Бившият френски национал Патрис Евра разкри неприятни подробности за насилието, което е преживял като дете. Оказа се, че този, който му е причинил страдания, е негов учител. Издевателствата са се случвали, когато 13-годишният Евра е преспивал у своя учител.

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед разказа как веднъж въпросният мъж се е опитал да го докосне, мислейки, че той спи. Друг път го е гонил из апартамента си, опитвайки се твърдо да свали дрехите му, а една нощ, докато Патрис е спял, извергът се е приближил до него и е пъхнал мъжкото си достойнство в устата му.

След последния случай бъдещият футболист повече не е нощувал в дома на учителя, но се е страхувал да говори за преживяното пред близките си. Той търпял тормоза до последно, защото е бил черпен с вкусна храна и му е било позволено да си играе на конзола. Няколко години по-късно полицията се е свързала с него след масова жалба срещу педофила, но дори тогава французинът не е признал какво е преживял. Сега Евра е щастлив в личния живот, ето за каква красавица се сгоди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички