Елитна компаньонка родила дете на играч от Висшата лига (СНИМКИ)


Елитна компаньонка родила дете на играч от Висшата лига (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

3433 0

Медиите на Острова разпространиха една доста пикантна история. Елитна компаньонка, взимаща по 1500 паунда на вечер, е родила дете на играч от Висшата лига, чието име не се споменава.

Кейти Морган разбира, че е бременна, след като футболистът е правил няколко секс сесии с нея, изневерявайки на своята приятелка. Първият път бил през миналото лято. Компаньонката, която взима по 1500 паунда на сесия е родила през март и ДНК тест е потвърдил, че футболистът от Висшата лига е баща на детето, пише The Sun. 

"Той беше шокиран, когато му казах, че съм бременна. Не може да повярва, че това е неговото бебе. Изглежда смяташе, че е смущаващо за него, че някои от неговите съотборници са били мои клиенти. Двама английски национали са му дали моя номер и са ме препоръчали. Била съм и с други играчи от Висшата лига.

Намирам ги за много подходящи. Те му бяха дали моя номер и му бяха казали, че ще се забавлява с мен. Той прави секс с мен поне три пъти. Сигурна съм, че нашето бебе е заченато през юли, защото той ме нае да се присъединя към него на музикален фестивал през уикенда“, разказва Кейти.

Как фигуристка реши да стане порноактриса? (СНИМКИ)

 

Вижте тази публикация в Instagram.

. . Outfit - @ohpolly

Публикация, споделена от KATY JAYNE (@katyjaynemorgan) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички