Екшън по италиански: Фенове атакуваха автобуса на любимия си отбор в преследване по магистралата


Екшън по италиански: Фенове атакуваха автобуса на любимия си отбор в преследване по магистралата
Снимка: Getty Images/Guliver

1109 0

Беневенто е на ръба да изпадне в Серия C, което никак не се нрави на феновете на тима. Автобусът на отбора беше нападнат от собствените си фенове в извънредно високоскоростно преследване, включващо няколко превозни средства на магистралата.

Екшън между отбор и феновете на магистрала на Италия

Припомняме, че клубът беше в Серия А доскоро през сезон2020/21, но изпадна в края на сезона и беше в плейофите за промоция през последния сезон. Всичко се обърка тази година и те са на дъното на таблицата на Серия B и почти сигурно ще изпаднат в по-долната дивизия.

Имаше нарастващо напрежение с феновете, но никой не можеше да очаква сцените, последвали поражението им от Читадела. Според Sky Sport Italia автобусът на отбора се е връщал по магистралата Болоня - Флоренция, когато е бил ограден от няколко микробуса, превозващи собствените си ултраси.

Движейки се с висока скорост, хората в микробусите хвърляли предмети по треньора на отбора, като някои дори се опитали да счупят стъклата с метални предмети.  За щастие двойният стъклопакет на прозорците на автобуса успял да предотврати вътрешни щети. Полицията е била извикана и трябвало да придружи отбора на Беневенто обратно до базата им. В края на септември миналата година Фабио Канаваро за кратко пое отбора на Беневенто.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички