Една от най-секси боксьорките скочи на Хабиб за призива му да се премахнат момичетата на ринга


Една от най-секси боксьорките скочи на Хабиб за призива му да се премахнат момичетата на ринга
Снимка: instagram/ebanie_bridges

2464 0

Шампионът на IBF в категория петел Ебани Бриджис критикува бившия шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов заради неговия призив да се разкарат т.нар. ring girls от спорта, тъй като били "абсолютно безполезни".

Австралийката разкри, че самата тя е започнала кариерата си в бокса като ring girl и затова подкрепи момичетата, които се изявяват по мачовете.

"Не е той човекът, който решава тези неща. И все пак, защо хора като него се опитват да ни отнемат работата? На нас ни харесва. Ясно? Много ми харесваше тази работа. И никога не съм се чувствала "излишна" или "безполезна". Чувствах се като част от шоуто. И ми харесваше, че печеля пари и гледам битки едновременно", заяви Бриджис, цитирана от "vRINGe".

"Сексизъм? Обективизиране на жените? И какво? Ами ако обичам да бъда обективизирана? Ами ако го правя само за парите? Защо някой се опитва да мисли вместо мен? И все пак, какво е боксът без ring girls? Честно? Плащаха ми луди пари за това. Повярвайте ми, не всеки боец печели толкова, колкото печелех аз, седейки на ринга и наблюдавайки битките", завърши едрогърдата боксьорка. В началото на годината Ебани обвини ваксина за огромния си бюст.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички