Джорджина и Кристиано Роналдо получиха сериозни подигравки заради елхата си (СНИМКА)


Джорджина и Кристиано Роналдо получиха сериозни подигравки заради елхата си (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5595 0

Кристиано Роналдо и неговата половинка Джорджина Родригес станаха обект на подигравки в социалните мрежи заради коледната си елха.  Моделката сподели снимки как е прекарала Бъдни вечер с децата си и португалския футболист.

Коледната елха на Роналдо и Джорджина не впечатли

Роналдо и Джорджина не впечатлиха с коледна украса

Нещо, което обаче не остана незабелязано от интернет потребителите, които подчертаха колко малка е коледната елха, украсила стаята на дома ѝ. "Торнадо у дома", написа Родригес на снимка, на която може да се види разкъсана опаковъчна хартия от подаръците на децата им.

Освен това Джорджина Родригес остава обект на противоречия поради лукса, с който се заобикаля и който не се колебае да споделя с последователите си чрез социалните мрежи. Точно това направи и тази Коледа, когато показа подаръците. Сред тях е и чанта на марката "Louis Vuitton", която според уебсайта на модната къща има цена от близо 3 000 евро.

"Точно така, хората, които наистина имат пари, не преувеличават с тези неща, трябва да се научат да бъдат по-скромни" и "Джорджина нямаше да позволи това дърво, сигурен съм, че е едно от многото в къщата ѝ", бяха само част от коментарите. А Роналдо изненада сина на Марсело с мил коледен подарък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички