Кристиано Роналдо изненада сина на Марсело със специален подарък за Коледа (СНИМКА)


Кристиано Роналдо изненада сина на Марсело със специален подарък за Коледа (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

6042 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо изненада сина на бившия си съотборник в Реал Мадрид - Марсело, като изпрати специален коледен подарък в Бразилия.

Роналдо и Марсело са запазили отлични отношения и след Реал Мадрид

Специален подарък от Роналдо за сина на Марсело

Изглежда, че двамата продължават да поддържат отлични отношения, въпреки че Роналдо е в Саудитска Арабия, а Марсело се завърна в родната си Бразилия в победителя от Копа Либертадорес Флуминензе. А подаръкът си проправи път от Близкия изток до Южна Америка.

Синът на Марсело се похвали с него в социалните медии, след като разопакова фланелка на Ал Насър с подпис от петкратния носител на Златната топка: "Много ти благодаря, Крис. Обичам те. Ти си моят идол!"

Португалската суперзвезда прекара девет години, играейки заедно с Марсело на "Сантяго Бернабеу" между 2009 и 2018 г. Двамата се радваха на значителен успех заедно, като спечелиха две титли в Ла Лига, четири корони от Шампионска лига и три триумфа на Световното клубно първенство на ФИФА. А Роналдо стана водещ голмайстор на Лос Бланкос за всички времена. Сега португалецът се готви за коледен двубой, в който ще се изправи срещу друг свой бивш съотборник и това е Карим Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички