Дионтей Уайлдър: Бях на дъното и мислех за самоубийство!


Дионтей Уайлдър: Бях на дъното и мислех за самоубийство!

40127 0

Световният шампион по бокс в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър разказа своя лична трагедия. Боксьорът призна, че е имал период, в който е бил "на дъното" и дори е мислил за самоубийство. Причината за това е, че дъщеря му е била диагностицирана с болестта "спина дифида".

"Имах труден период на 19-20 години. Роди ми се дъщеря и тя имаше спина бифида (вроден дефект, който се състои в непълно изграждане на гръбнака, бел. ред.). В този момент бях младо момче и се опитвах да намеря себе си в този свят. Имах големи цели и мечти, но животът те праща на дъното. До мен лежеше пистолет и в този момент мислех за самоубийство", призна американецът в интервю за "Sports Yahoo".

"Ако бях го направил, всички проблеми щяха да изчезнат. Когато си в такова състояние, ти си егоист. В този момент мислиш само за себе си и своята болка, а не за това колко лошо може да постъпиш с любимите си хора. За щастие, издържах този период", допълни звездата. А през подобен период е минал и следващият му съперник - Тайсън Фюри, с когото ще се срещнат на ринга на 22 февруари. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама