Дионтей Уайлдър: Бях на дъното и мислех за самоубийство!


Дионтей Уайлдър: Бях на дъното и мислех за самоубийство!

39632 0

Световният шампион по бокс в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър разказа своя лична трагедия. Боксьорът призна, че е имал период, в който е бил "на дъното" и дори е мислил за самоубийство. Причината за това е, че дъщеря му е била диагностицирана с болестта "спина дифида".

"Имах труден период на 19-20 години. Роди ми се дъщеря и тя имаше спина бифида (вроден дефект, който се състои в непълно изграждане на гръбнака, бел. ред.). В този момент бях младо момче и се опитвах да намеря себе си в този свят. Имах големи цели и мечти, но животът те праща на дъното. До мен лежеше пистолет и в този момент мислех за самоубийство", призна американецът в интервю за "Sports Yahoo".

"Ако бях го направил, всички проблеми щяха да изчезнат. Когато си в такова състояние, ти си егоист. В този момент мислиш само за себе си и своята болка, а не за това колко лошо може да постъпиш с любимите си хора. За щастие, издържах този период", допълни звездата. А през подобен период е минал и следващият му съперник - Тайсън Фюри, с когото ще се срещнат на ринга на 22 февруари. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


"Искам да видя Гуардиола да тренира Роналдо в Юве" - историята на Стефано Белтраме

ЦСКА изглежда направи трансферен удар, привличайки италианеца Стефано Белтраме от Ювентус. Талантливият...

Реклама
Реклама