Илиана Раева със загадъчно съобщение към "мъж - интригант"


Илиана Раева със загадъчно съобщение към "мъж - интригант"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11016 0

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева написа загадъчно съобщение на стената си във Фейсбук. Съпругата на собственика на Левски Наско Сираков заяви, че е "отвратително и отблъскващо явлението мъж интригант".

От съобщението на Раева не става ясно дали е адресирано към конкретен човек, или не. Малко по-късно на стената си във Фейсбук Раева разказа и за 80-годишен юбилей, на който са присъствали заедно със Сираков, а там отново отвори темата за интригантството.

"Една много близка наша приятелка, която много искрено се радва на двамата на успехите ми каза, че е добре да се изолираме от много хора, докато сме отдадени на спорта. Изтъкна причините, защо смята така, които, разбира се, имаха резон. Една от причините беше, че при тези успехи, които жънем ще има много интриги.

Всъщност, когато някой е успешен и трудът му е показен и касае стотици хиляди (почитатели, фенове..), няма как да се изолираш.

Интригантите са част от живота на успелите. И който не е приел този житейски закон, просто ще му е по-труден пътят. Който ги е приел, животът му е по-лек. Постига по-лесно неутрализирането на интригантите.

В това отношение Наско е Шампион. 40 години сме заедно, но не спира да ме изумява неговата философия. Той наистина не позволява на дребнотемието да го отклонява от пътя му. Да, за него интригантите са дребнотемие.

А повярвайте, около него е гъмжило от такива", гласи част от съобщението на Раева във Фейсбук.

ОЩЕ: Илиана Раева защити Лена Бориславова за снимката с Кирил Петков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Айсберги, камъни, китове, 1 седмица в годината: ФИФА и природата НЕ убиха футбола там (ВИДЕО)

Футболът е един от най-великите и обичани спортове в световен мащаб. И напук на твърдението, че нищо не е по-силно...

Реклама
Най-четени новини

виж всички