Български национал прави голямо дарение на родна църква


Български национал прави голямо дарение на родна църква

1369 0

Българският национал Ивайло Чочев ще направи голямо дарение на църква от района, в който е роден - Плевен. Това разкрива италианският "Mediagol".

Халфът признава, че е имал трудности както в ЦСКА, така и в Палермо. "Дори и в ЦСКА не играех редовно, обичайните трудности изпитах и в Италия. Тези пречки се преодоляват с работа и постоянство, както и с внимание към детайлите. Радвам се, че и в ЦСКА, и в Палермо все пак успях да се наложа. Обикновено не е лесно да реагираш позитивно на това, че треньорът те праща на пейката", разяснява талантливият футболист.

"Най-големият успех в кариерата ми? Щастлив съм на първо място, че спечелих уважението както на феновете на ЦСКА, така и на тези на Палермо. Мога спокойно да кажа, че това е голям успех, защото обичта на хората винаги дава нещо допълнително, освен че те кара да знаеш, че работиш добре и хората оценяват играта ти", категоричен е Чочев.

Той разкри, че няма ритуали преди мач, защото не е суеверен. "По-скоро ще отида на църква веднъж или два пъти седмично", споделя българинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички