Чочев: Ако трибуните са пълни, ни е по-лесно да играем


Чочев: Ако трибуните са пълни, ни е по-лесно да играем
Снимка: БГНЕС

1201 0

Полузащитникът на Палермо и България Ивайло Чочев разкри, че все още не се чувства основен играч в националния отбор. Футболистът разкри и кой е най-големият му успех до тук в разговор с италиански медии.

"Най-големият ми успех е, че спечелих уважението на феновете и го постигнах както в ЦСКА, така и в Палермо", призна Чочев и посочи, че до 15 г. е играл баскетбол, след което се е отдал на футбола.

Халфът очаква доста труден мач срещу Холандия, но сподели, че това е моментът, в който може да се утвърди.

"Мачът срещу Холандия е много важен. Тренирам добре и се чувствам в кондиция. Трябва да се подготвим по най-добрия начин за този мач. Надявам се, че повече фенове ще дойдат да ни подкрепят и че след последния съдийски сигнал всички ще бъдем щастливи. Имаме нужда от всички наши фенове, за да чуем любовта им. Ако трибуните са пълни, на нас ни е по-лесно да играем", каза младият футболист, цитиран от mediagol.it.

Запитан дали смята, че срещу Холандия е неговият шанс да блесне, Чочев заяви: Да, мисля, че е така".

"В този двубой ще е нужно колективът да се представи безупречно, ще играем срещу страхотен отбор, срещу играчи, които са известни по цял свят. Ние трябва да покажем какво можем", допълни той.

"Дали съм основен играч на България? Всъщност, аз все още не се чувствам толкова важен. Ок, от 3 години съм викан постоянно в отбора, но за да се утвърдя като основен играч, трябва да имам повече мачове зад гърба си. Аз продължавам да работя усилено за отбора, пък ще видим. Да представям нашата страна ме кара да чувствам неописуеми емоции", завърши Ивайло Чочев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички