Българската любовница на Касияс се показа и проговори за връзката им


Българската любовница на Касияс се показа и проговори за връзката им

13160 0

Българката, която бе набедена, че е разбила брака на Икер Касияс и Сара Карбонеро - Надя Александрова, проговори за връзката си с легендата на Реал Мадрид. Тя заяви, че са се срещали неколкократно в периода 2019-2021 година, но в семейството на Касияс е имало проблеми, които не са заради нея.

Александрова призна, че испанецът се е свързал с нея в социалните мрежи и след месеци разговори в WhatsApp двамата са решили да се срещнат. "Приятелството им" е започнало през април 2019 г., дни преди легендата да получи инфаркт.

"Връзката ни беше от 2019 до 2021 г., докато той беше женен за Сара. Каза ми, че имат проблеми. Никога не съм го търсила. Той се появи отново след инфаркта и ми каза: "Добре съм". Малко по малко възобновихме контакт. До скоро. Минаха 2-3 месеца, преди да се видим", заяви българката, цитирана от libertaddigital.com.

Първата им среща е била между Мадрид и Саламанка. "Виждали сме се неведнъж. Колкото повече време минаваше, аз го помолих да седнем да вечеряме някъде, но той ме помоли да се успокоя", споделя Александрова, която е имала сериозни намерения към вече бившия футболист. Надя твърди, че няма нищо общо с раздялата на звездната двойка. "Това не беше от сега", категорична е тя, но признава, че Касияс избягвал да говори лични неща пред нея. А ето колко трудно му е било на Касияс да живее след инфаркта. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


От двете страни на "Дерби д'Италия": Кои футболисти играха за Интер и Ювентус?

"Дерби д'Италия" между Интер и Ювентус е най-чаканият мач от феновете на Серия А. За 242-ри път двата гранда...

Реклама

Най-четени новини


виж всички