Бум на заразени с коронавирус в отбора на Стойчо Младенов, той е с отрицателен тест


Бум на заразени с коронавирус в отбора на Стойчо Младенов, той е с отрицателен тест

1274 0

Бум на заразени от коронавирус в отбора на Стойчо Младенов - Кайсар. Това разки лично наставникът, като 25 души от казахстанския тим са дали положителна проба, като тестът на Младенов е отрицателен.

"Десет футболисти от първия отбор са с положителни проби, а ако броим и заразените от юношеския състав, то бройката става 25 души. Аз и хората от моят треньорски щаб също минахме тестове за коронавирус и те са отрицателни. Александър Колев, който пристигна от България също няма COVID-19", заяви Младенов пред sport.kz.

Кайсар трябваше да играе мач от местното първенство срещу Тараз на 1 юли, но не е ясно дали това ще се случи. "Нямам идея дали ще се проведе този двубой. Днешната тренировка бе отменена. Чакаме решение", добави Младенов.

Само преди няколко дни се появи информация, че много неприятно преживяване са имали Младенов, помощниците му Тодор Янчев и Анатоли Нанков и футболистът Алекс Колев при завръщането си в страната. Те са прекарали 38 часа затворени на летището. Причината за тази неприятна спирка в пътя на българите е гаф на ръководството на клуба. От Кайсар са издали документ на Младенов, че може да се върне по всяко време обратно до България, но са забравили да го впишат в електронната система на властите. А за какво през януари в Казахстан критикуваха Младенов вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама