Бойко Борисов: Да пукна, ако съм взел и стотинка от Васил Божков


Бойко Борисов: Да пукна, ако съм взел и стотинка от Васил Божков
Снимка: Правителствена пресслужба

5981 0

„Бъдете убедени, нито стотинка, нито към мен, нито към партията. Всеки друг си носи отговорност – Горанов, Менда Стоянова… Аз им вярвам, но не съм аз“. Това заяви в интервю за БТВ Бойко Борисов. Коментарът му бе по повод твърденията на Васил Божков, че е дал на премиера и на финансовия министър Владислав Горанов 60 милиона лева.

“Много е интересно защо толкова години се е развивал добре неговия бизнес и никой не го е закачал. Изведнъж в последните – 2018, 2019-та година, започва да тегли такива суми. Защо до този момент не ги е теглил? Как за това не знае никой от неговите съдружници? Пет години е работил абсолютно спокойно“, заяви премиерът, цитиран от Actualno.com.

„Господин Божков е идвал на срещи с мен, идвал е на срещи с прокурори, идвал е на срещи на футболните съюзи. “Нове холдинг“ правеше “Спортист на годината“, ако не се лъжа. И не е било срамно да се видя с него. Не е било срамно да контактувам с него. Кога възникна проблемът? Проблемът възникна когато неговите съдружници от 20-30 години внесоха сигнали срещу него", заяви още Борисов.

„Нито съм го виждал оттогава, нито съм го чувал, нито по такава тема сме говорили. Да пукна ето тук, ако една стотинка, един лев, едно евро, един долар. Васил Божков ме е черпил една пура“, категоричен бе Борисов.

Какво още каза Бойко Борисов за Васил Божков - четете в Actualno.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички