Божинов взе пример от Джизъса: Замени Николета с ученичка


Божинов взе пример от Джизъса: Замени Николета с ученичка

10575 1

Валери Божинов е намерил заместничка на жена си Николета Лозанова, само седмици след като разкри, че се развежда. Футболистът публично намекна, че има нова изгора и не тъжи особено за невярната си съпруга.

Откакто е ерген, нападателят на Тернана е особено активен във Фейсбук и именно там той публикува снимка, на която се вижда, че сегашната му половинка е толкова луда по него, че си е написала името му на китката си. Татуировката е направена в чест на първата нощ, която спортистът е изкарал с нея.

Според вестник "Всеки ден" гаджето на Божинов е все още гимназистка и живее в София. Учи френски език и планира след края на средното си образование да замине някъде в Европа, където да следва. Мечтаела да се занимава с мода.

Тя е пълнолетна, тъкмо чукнала 18 години, и всичко между нея и национала е напълно законно. Въпреки това Валери изчакал няколко седмици, преди да си легне с момичето, защото искал да е сигурен, че тя си заслужава. Според запознати аферата им започнала много преди официално да бъде обявен разводът му с Николета.

Тв водещата обаче нямала и представа за това, че Валери има нова дама. Той нарочно не искал това да се разгласява, за да не използва Лозанова този факт по време на процедурата по раздяла и разпределението на семейните ценности и пари. Предстои и тежка битка за попечителските права върху малката Никол, като желанието на Валери било той да може да я вижда възможно най-често и да я взима със себе си в Италия.

Сегашната приятелка на Божинов искала да замине с него за Ботуша по време на пролетната си ваканция и може би тогава ще разкрие и лицето си за любопитните погледи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички