Божинов подлудил Петев за 16-те минути срещу Италия


Божинов подлудил Петев за 16-те минути срещу Италия
Снимка: БГНЕС

2084 0

Нападателят на Тернана Валери Божинов буквално е подлудил националния селекционер Ивайло Петев, за да получи място в състава за важния мач с Италия. Божинов, който не попадна в първия списък с легионерите, е счупил телефона на Петев, за да бъде повикан за евроквалификацията, твърди "Меридиан мач".

Двубоят със "скуадрата" е много специален за играча, тъй като той живее на Ботуша от 2000 година, като е напускал Италия само заради престоите си в Манчестър Сити, Спортинг и "Левски".

Валери обещавал какво ли не на Петев, само и само да попадне в състава. В крайна сметка селекционерът е склонил и Божинов влезе на мястото на Петър Занев в списъка на легионерите. Освен това играчът на Тернана записа и 16 минути в мача, завършил 2:2, като според мнозина влизането му е било грешка от страна на Петев.

В шестте двубоя на България с Италия от 2004 г. насам Божинов е играл в половината. Първият е на европейското в Хърватска (1:2), вторият - при 0:2 в квалификациите за световното през 2010 г., а последният - онзи ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички