Валери Божинов разкри за любопитен разговор със Станимир Стоилов и Наско Сираков


Валери Божинов разкри за любопитен разговор със Станимир Стоилов и Наско Сираков
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

28620 0

Напусналият преди броени часове Левски Валери Божинов даде интервю пред "Нова", в което разкри за интересен разговор между него, новия треньор Станимир Стоилов и мажоритарния собственик на отбора Наско Сираков. Нападателят допълни, че е получил предложение от "синия" клуб и в момента обмисля какво да предприеме:

"Дойде най-добрият треньор в България и в историята на Левски. Мотиватор и обединител. Мъри Стоилов е такъв човек. Топ треньор. Жалко, че няма да ме тренира такъв треньор. Усетих енергията между Наско Сираков и Мъри Стоилов. Усетих мириса на футбол. Най-важното е, че двамата не трябва да говорят много, защото с поглед се разбират", каза Валери Божинов.

"Имах разговори с г-н Сираков. Предложи ми някои неща. Ако не продължа да играя, бих искал да работя в клуба и да помагам с каквото мога. В процес на размисъл съм. Трябва да сложа и двете неща на кантар и да видя. Хем ми се играе, хем ми се прави това. Двете неща не вървят заедно. Попитах Наско Сираков и Мъри Стоилов дали вратите на Левски са отворени за мен и те ми казаха, че когато искам и реша съм добре дошъл. По хубаво от това няма", призна футболистът.

Божинов каза, че на "Герена" е замирисало на футбол, но след снощната контрола на Левски срещу Спортист Своге Мъри Стоилов коментира, че "сините" са далеч от това да мислят за фаза атака в играта си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички