Божинов коментира секс скандала, в който беше замесен


Божинов коментира секс скандала, в който беше замесен

1462 0

Валери Божинов коментира появилия се по-рано днес в медийното пространство част между футболиста и студентка от София. От публикуваната кореспонденция се вижда как футболистът на Партизан кани момичето на посещение в Белград.

"Младо момче съм, хубаво момче, нормално е да има интерес. Жалко само, че такива лични неща излизат наяве в България. Жалко е, защото ако аз започна да показвам лични неща, ще трябва да ми звъниш през пет минути за интервюта“, коментира Божинов пред "Дарик".

„Не знам защо се случват такива неща. Хората искат да стават известни. Ако искаш да известен, звъниш на Божинов и ставаш известен. Аз никога не бих споделил такива неща. Това са лични неща. В България обаче има много странни хора и търсят пиар на чужди хора.

Аз никога не съм излизал да се хваля и да показвам с кой съм бил и какво съм прави. Винаги е ставало обратното. Винаги другият е ходил и е казвал, правил е пиари, за да става известен. По една или друга причина, моето име се замесва в разни неща“, продължи нападателят.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички