Божидар Краев замени тайландката с друго екзотично гадже - новозеландка


Божидар Краев замени тайландката с друго екзотично гадже - новозеландка
Снимка: Instagram/kraev_12345_official

6558 0

Бившият български национал Божидар Краев има ново гадже, което, както и предишната половинка на футболиста, е екзотично по произход. Според "България Днес" нападателят се е залюбил с новозеландка.

Тя се казва Бруклин и много прилича на Камончанок - тайландката, с която българският футболист имаше няколкогодишна връзка. Между другото, двете дами много си приличат.

Краев и Бруклин са заедно отскоро, но не се крият. Българинът дори показа избраницата си в социалните мрежи. Съотборниците на Божидар от Уелингтън Финикс одобряват връзката му и му пожелаха много щастие с новозеландката.

Бившият футболист на Левски беше известно време сам, след като се раздели с тайландката. Връзката му с нея започна след трансфера в датския Мидтиланд. Камончанок последва бившия национал и в Португалия, където той игра под наем.

Нападателят няколко пъти води тайландката в родния си град Враца и я запозна с брат си Андриан и родителите си. Неизвестно защо двамата се разделиха и азиатката се върна в родината си. тя също вече има нов мъж в живота си. А ето по коя известна българка си пада Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички