Бившата звезда на Юнайтед и Реал Хавиер Ернандес: Бях в дълбока депресия


Бившата звезда на Юнайтед и Реал Хавиер Ернандес: Бях в дълбока депресия
Снимка: Gulliver/Getty Images

4426 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид Хавиер Ернандес разказа, че е бил изпаднал в дълбока депресия. В момента мексиканецът играе за американския Лос Анджелис Галакси. Футболистът с прякор Чичарито обясни, че вече се е справил с психологическите проблеми.

"В страхотно настроение съм, щастлив съм и съм много благодарен за това, че се намирам тук сега, защото миналата година беше много трудна за мен. Страдах от дълбока депресия - загубих дядо си, а после в личния ми живот възникнаха ситуации, с които трябваше да се справя, защото бях в много лоша ситуация, ако мога да го нарека така", заяви Ернандес.

"След това престанах да се чувствам жертва, поех отговорността за себе си, за своя живот, взех някои решения и просто поисках да живея в настоящето, да се радвам на живота и да се занимавам с това, което обичам повече от всичко - да играя футбол. Започнах да отделям много време на работата върху себе си, да общувам с професионалисти в сферата на храненето, физическата готовност, моето физиологично състояние, емоциите, маркетинга и дори малко на стила", допълва Чичарито.

"Просто искам да бъда верен на себе си и да живея живота, който искам и заслужавам. Не искам да завися от обществото, което понякога ни казва какво сме длъжни и какво не сме длъжни да правим", каза още мексиканецът. А коя мегазвезда наскоро призна, че има нужда да посети психолог вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички