Бивш унгарски модел твърди, че Неймар е баща на дъщеря ѝ, иска ДНК тест


Бивш унгарски модел твърди, че Неймар е баща на дъщеря ѝ, иска ДНК тест
Снимка: NJ/Instagram

2879 0

Бившата унгарска моделка Габриела Гаспар твърди, че нападателят на Ал Хилал - Неймар, е баща на нейното дете. Жената е подала молба за установяване на бащинство в съда в Сао Пауло на 21 януари, пише "Vogue".

Забременяла е в Боливия

Габриела, която в момента работи като продавачка в Будапеща, разкрива, че бразилецът е баща на 9-годишната ѝ дъщеря Жасмин Зоуи. Тя твърди, че е забременяла от футболната звезда в Боливия, когато той е отишъл там с бразилския национален отбор, за да участва в приятелски мач.

Бразилски модел пък чака дете от него?

9 години Гаспар опитва да се свърже с Неймар

Адвокатът на бившия модел казва, че тя няколко пъти се е опитала да се свърже с Неймар, но той я е игнорирал. През последните седем години Гаспар е разменяла съобщения с бащата и сестрата на футболиста.

Чрез съда унгарката иска от Неймар да ѝ изплати сума, която да покрие досегашните разходи за отглеждането на детето, както и да получава месечна издръжка в размер на 30 000 евро.

Ней има 2 деца, а трето може да е напът

Почти 32-годишният нападател е баща на 12-годишния Дави Лука и 3-месечната Мейви. Наскоро пък се появи слух, че бразилският модел и инфлуенсър Кимбърли чака дете от играча. Наскоро пък престъпници опитаха да отвлекат малката Мейви и майка ѝ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички