Подиграха се на Неймар, че е много дебел - истината се оказа различна (СНИМКИ)


Подиграха се на Неймар, че е много дебел - истината се оказа различна (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

3513 0

Неймар е сред най-обсъжданите футболисти - независимо дали за действията си на терена, или за тези извън него. Поредното събитие, на което привлече вниманието бе рождения ден на бразилската легенда Ромарио.

Неймар и фалшивото му наднормено тегло

Вече не е ясно на какво може да се вярва в социалните мрежи

Именно там физическата форма на контузения футболист на Ал Хилал предизвика бурно вълнение - най-вече в социалните мрежи. Бдителни фенове твърдят, че докато не тренира бившият футболист на Барселона и ПСЖ, е качил някой и друг килограм. Но нищо фрапиращо.

Това обаче бе умело използване за преувеличаване и разпространение на снимки, които са видимо фалшифицирани и са преработени. Кадрите, които обикалят показват Неймар с наднормено тегло - прекалено голяма глава, както и корем. Нещо, което трудно може да се постигне в толкова кратък срок, като той е контузен от 17 октомври. 

Неймар получи разкъсване на предната кръстна връзка и менискуса на левия си крак. До момента на новата си контузия Неймар не е можел да играе 424 дни от 2020 г. насам заради контузии. Родриго Ласмар, лекар на бразилския национален отбор, обяви, че най-разумното нещо е да се мисли, че Неймар може да играе отново футбол в началото на сезон 2024/2025. Наскоро се появи информация, че Неймар е помогнал на закъсалия Дани Алвеш преди съдебното му дело.

А ето как изглеждат подправените снимки и по-долу - какви са реалните:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички