Бивш играч на Барселона заряза болното си дете - не искал да плати 1200 евро!


Бивш играч на Барселона заряза болното си дете - не искал да плати 1200 евро!
Снимка: Getty Images

1514 0

Бившият вратар на Барселона Яспер Силесен може да бъде даден под съд. Причината за това е, че е напуснал семейството си в Испания и не полага никакви грижи за сериозно болната си дъщеря. Обвиненията към нидерландеца дойдоха от испанската журналистка Мария Моран.

Според адвоката на Моран - Тереза Буейес, футболистът е изоставил детето си в болница, тъй като не е искал да плати 1200 евро, колкото е струвала хоспитализацията му. Наложило се е сумата да бъде платена от дядото на Мария, който е на 90 години и дори няма банкова карта. Той е похарчил всичките си спестявания, за да помогне на внучката и правнучката си, пише "Marca".

Адвокатката твърди още, че в деня, в който клиентката ѝ е съобщила на Силесен, че е бременна, той споделил в социалните мрежи, че вече излиза с друга жена.

Впоследствие се оказва, че самата Моран има здравословни проблеми. Тя е открила бучка в гърдите си и два пъти за един месец е била подложена на биопсия - диагностичен метод, при който се вземат клетки или тъкани от човешкото тяло. А ето кой колега на Силесен заряза бременната си жена заради гледачката на кучето им

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички