"Беше ми като дъщеря": Бившата жена на Хълк проговори за племенницата си, която ѝ го отне


"Беше ми като дъщеря": Бившата жена на Хълк проговори за племенницата си, която ѝ го отне
Снимка: Instagram

9661 0

Иран Анджело, бившата жена на футболиста Хълк, коментира сватбата на бразилеца с нейната племенница Камила Анджело. Иран и Хълк се разделиха през лятото на 2019 г. след 12-годишна връзка. След време стана ясно, че футболистът е гадже с племенницата на бившата си жена, с която имат 3 деца. През март тази година стана ясно, че Камила и Хълк са се оженили.

"Събуждам се и заспивам, без да разбирам защо ми се случи всичко това. Болката е много силна - понякога ми се струва, че ще разбие сърцето ми. Тя ми беше като дъщеря. Давах ѝ всичко, откакто се роди. Много пъти съм жертвала своите мечти, за да осъществя нейните. И не говоря само за материални неща, защото е лесно да подаряваш, когато имаш пари. А за любов, обич, внимание и уважение...", заяви Иран, цитирана от "The Sun".

"Тя знаеше моите слабости и страхове, знаеше за моята несигурност. И в същото време тя имаше безусловна любов от моя страна. Ако имам вина за нещо, то тя е само, че я обичах твърде много и ѝ се доверих", допълва наранената Иран. А не отдавна сексбомба прати мафията след футболист, след като му изневери (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички