Сексбомба изневери на бивш национал, а после прати мафията след него


Сексбомба изневери на бивш национал, а после прати мафията след него

34967 0

Бившият футболист на Бешикташ и Сърбия Душко Тошич има много сериозни проблеми. Той се страхува да излезе от дома си и се страхува за живота си. За всичко това е виновна бившата му съпруга - известната сръбска певица Елена Карлеуша, съобщава rusturkey.com.

Според Тошич Карлеуша, която има връзки с босненската мафия, му е отправяла заплахи. Двамата са се скарали, след като певицата му изневерила с млад негов колега, босненецът Огнен Враньеш. Нараненият Тошич си е позволил резки коментари по адрес на бившата си съпруга и любовника ѝ, след което е започнал да получава заплахи са саморазправа.

Сръбският футболист е сигурен, че 40-годишната Елена стои зад това. Тя е насъскала срещу него босненската мафия, която пък използва етническата омраза между сърби и босненци. Певицата отказва да коментира инцидента, а Тошич е завел дело срещу нея. Той иска да получи компенсация в размер на 2 милиона евро.

Изданието припомня, че Карлеуша е една от най-популярните певици в Югоизточна Европа. Често тя е наричана двойничката на Ким Кардашиан. Вижте защо:

Вижте тази публикация в Instagram.

💕

Публикация, споделена от JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички