Димитър Бербатов е категоричен: Има доказателства, че Конгресът е опорочен


Димитър Бербатов е категоричен: Има доказателства, че Конгресът е опорочен
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2446 0

Димитър Бербатов е категоричен, че Конгресът от 12 октомври за президент на БФС е невалиден и трябва да бъде насрочен нов.  По-рано екипът на  се похвали, че е спечелил битката в съда срещу БФС по повод конгреса на 12 октомври 2021 година, в който Борислав Михайлов бе преизбран за президент на българския футбол.

Има доказателства, че Конгресът е опорочен

"Решението на Апелативния съд променя нещата, защото показва, че решението на Софийския градски съд да не разгледа по същество делото е грешно и сега го връща в СГС да го разгледа. Именно, че членовете на БФС са в пълното си право да обжалват решението на този опорочен Конгрес от 12 октомври. Сега трябва да тръгне делото по същество. Клубовете, които обжалват, имат доказателства, че Конгресът е опорочен", категоричен бе Бербатов пред bTV.

Конгресът е невалиден и ще бъде определен за невалиден. Като тръгне делото по същество, не виждам друг избор, освен да се окаже, че Конгресът е опорочен и трябва да бъде насрочен нов“, коментира Бербатов темата.  Твърде е вероятно този процес да отнеме доста дълго време, а и да ангажира няколко съдебни инстанции. Към днешна дата все още няма решение от съда, което да е отменило изборите на конгреса от 2021 г. Самият Бербатов наскоро заяви, че не е никак лесно да се сложи край на статуковото в БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички