"Барби" се оказа фен на футбола! Подкрепя бивш отбор на Димитър Бербатов (СНИМКА)


"Барби" се оказа фен на футбола! Подкрепя бивш отбор на Димитър Бербатов (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3713 0

Почти целият свят е завладян от манията "Барби", а причината е новият филм, който е посветен на любимата кукла на милиони деца. В главната роля е актрисата Марго Роби, която бързо попадна и в спортните новини. А причината е футболният отбор, който тя подкрепя.

А той - шокиращо или не, е английският Фулъм. Медиите на Острова бързо припомниха нейно интерв' от 2018 година, когато споделя, че се влюбва в този филм заради нейния съпруг - филмовият продуцент Том Акърли.

Любимият отбор на "Барби" и любовта към него

А през 2014 г. дори имаше туит, показващ как тя се появява в "Крейвън Котидж", облечена с екип на Фулъм. Не е ясно колко често Роби може да гледа любимия си отбор, въпреки че изказването ѝ показва истинско възхищение. 

"Двамата ми най-добри приятели –  това са съпругът ми и другата ми най-добра приятелка Джоузи. Астън Вила е отборът на Джоузи, а Фулъм – отборът на Том“, каза тя пред BBC.

"Когато те отиват на мача и вече е напрегнато. Аз съм на ръба на мястото си, за да видя кой ще спечели. Искам да кажа, че се заклех във вярност на Фулъм, така че искам Фулъм да спечели винаги", допълва тя през 2018 година. В английския тим играеше и българската легенда Димитър Бербатов, където играе между 2012 и 2014 година. Неведнъж той е бил посочван като "мечта-футболист" във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички