Ас на Арсенал изуми с автомобила, с който идва на тренировка (СНИМКА)


Ас на Арсенал изуми с автомобила, с който идва на тренировка (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

6002 0

Бившият капитан на Арсенал Гранит Джака изуми със своята скромност. Халфът се появи на тренировката в деня на уволнението на Унай Емери с изненадващ автомобил - мъничък "Смарт". Колата, според "The Sun", струва 9000 паунда във Великобритания.

Колата, с която швейцарският национал движи из Лондон, определено е най-скромната сред тези на съотборниците му. Нападателят Пиер-Емерик Обамеянг, например, се появи с екстравагантното си "Ламборджини" за 270 000 паунда. Никола Пепе пък дойде на тренировка с "Ферари" за 72 000 паунда.

Както е известно, Джака беше отстранен от игра, след като влезе в пререкание с феновете. Той се завърна в мача в четвъртък вечер срещу Айнтрахт (Франкфурт) в Лига Европа, загубен с 1:2 и бе посрещнат с аплодисменти от феновете, посетили домакинския мач. След двубоя обаче халфът отново вбеси привържениците, след като бе забелязан да се усмихва широко, докато се поздравяваше с играчите на съперника Абрахам и Фернандеш. А с каква изненадваща кола идва на работа мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички