Андреа отново подлуди феновете с убийствено секси снимка


Андреа отново подлуди феновете с убийствено секси снимка
Снимка: Instagram

5231 0

Поп фолк певицата Андреа, която дълги години бе половинка на най-добрия ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев, продължава да изкушава последователите си с провокативни фотоси в социалните мрежи.

Последната снимка на Андреа в Инстаграм буквално изуми феновете със сексапила, който излъчва. Певицата често е критикувана, че обработва снимките си, но въпреки това продължава да привлича погледите към себе си. За около час снимката събра над 3000 харесвания.

12 ИЗПЕПЕЛЯВАЩО СЕКСИ СНИМКИ НА АНДРЕА

Този път красавицата се снима от хотел във Велинград, където е на снимки за рекламна кампания. Ето какво пише Андреа в мрежата: "До Коледните и Новогодишни празници остават броени дни, вече дори си приготвил подаръците. Иска ти се, обаче в края на тази необичайна година, да можеш да се отпуснеш и да се наградиш с един по-различен празник.

Хотел Роял Спа Велинград има за теб неустоимо Last minute предложение. Само сега можеш да резервираш Коледните и Новогодишни празници на супер атрактивни цени!

Наскоро Андреа отново се показа нереално красива и секси в мрежата (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички