Андреа избухна: Подигравайте ми се колко килограма съм намалила на фотошопа, не ми пречи!


 Андреа избухна: Подигравайте ми се колко килограма съм намалила на фотошопа, не ми пречи!
Снимка: Instagram

7792 0

Попфолк певицата Андреа, която имаше дълга връзка със звездата ни в бокса Кубрат Пулев, отговори на поредната порция обиди и нападки към нея. Този път блондинката беше атакувана за това, че е надебеляла и че продължава да се представя за по-слаба и по-красива в Instagram чрез фотошоп.

"Вие нападате хората за всякакви неща – кой си бил оперирал носа, на кой му се е подул коремът по време на участие, на кой нещо му паднало от косата, от корсета… Вие по някой път замисляте ли се, че и ние сме хора? Замисляте ли се по някой път, че и ние имаме чувства? Аз много мисля по тези неща… Когато преди месец и половина станаха едни неща и един човек реши да си тръгне от този свят… Не казвам, че Вие сте го накарали… Но не знаете човек през какво преминава и какво му се случва точно в този момент. Има едни моменти, в които не чувстваш никакъв съпорт", каза Андреа в живо включване във Фейсбук.

"Замислете се, когато нападате... Аз нямам проблем, подигравайте се на косата ми 2 часа, подигравайте се колко килограма съм намалила на фотошопа, подигравайте се на абсолютно всичко, което искате, но се замислете, че има хора, които не го понасят. Аз не съм от тях! Аз го понасям 15 години на сцената. Искам да Ви кажа да се обичате, защото ако седите в "ТикТок" и само пишете кой къде се е изложил, това значи, че нямате друга важна работа, а това е тъжно", добави певицата. Наскоро обаче Андреа се пусна с много по-малко филтри и подобрения в Instagram. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички