Алкарас: Не бих взел Федерер за треньор, много момичета искат да спят с мен


Алкарас: Не бих взел Федерер за треньор, много момичета искат да спят с мен
Снимка: Getty Images

2421 0

Най-младият световен №1 в историята на тениса Карлос Алкарас определено не може да се оплаче от липса на внимание и популярност. Откакто стана по-известен в света на тениса, Алкарас ежедневно получава предложения от жени, които искат да спят с него.

Испанският талант направи това разкритие в испанско телевизионно шоу, като уточни, че съобщенията понякога дори стават "груби" и той не може да се отърве от женското внимание. "След като станах най-добрият в света, започнах да получавам груби съобщения в Инстаграм. Много жени искат да спят с мен", призна Алкарас.

В предаването Алкарас бе попитан дали би взел легендарния Роджър Федерер за треньор, който преди дни обяви официално, че прекратява професионалната си кариера. Испанецът обаче е категоричен, че за нищо на света не би сменил настоящия си треньор Хуан Карлос Фереро, който приема като втори баща.

„Не бих заменил Фереро с Федерер. Винаги съм казвал, че Хуан Карлос е вторият ми баща, не бих го сменил за нищо на света", отсече Алкарас, който обаче изключително много уважава швейцареца и го определя като негов "идол" и "източник на вдъхновение".

Още тенис новини четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички