Алисия весели ЦСКА след историческа победа (СНИМКИ)


Алисия весели ЦСКА след историческа победа (СНИМКИ)

3960 0

С хитовете Алисия футболистите на ЦСКА отпразнуваха историческата първа победа за тима във "В" група. "Червените" стартираха с 3:0 срещу Струмска слава на "Армията". 

По-късно в неделя вечерта отборът си организира шумно парти в една от чалготеките в Студентски град. За доброто настроение на "червените", както и на останалите гости на заведението се грижеше бившата на Валери Божинов и Николай Михайлов - Алисия.

При отсъствието на треньора Христо Янев футболистите му си позволиха да пият уиски и да пушат наргиле. Любопитното беше, че в компанията на цесекарите беше и един от любимците на Сектор "Г", който сега е част от Славия - Антон Карачанаков.

Сред празнуващите бяха предимно юноши на ЦСКА, както и опитният вратар Стоян Колев. "Армейците" са получили разрешение от треньора си да полеят победата, а днес са възнаградени с почивен ден. Първото занимание за ЦСКА за новата седмица е насрочено за утре вечер.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички