Александра Солдатова отрече да е посягала на живота си (ВИДЕО)


Александра Солдатова отрече да е посягала на живота си (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

5550 0

Четирикратната световна шампионка в художествената гимнастика Александра Солдатова опроверга притеснителната информация от днес, според която е опитала да се самоубие. Според красивата рускиня, тя просто се е порязала докато си е приготвяла закуска.

Както е известно, в руските медии се появиха слухове, че гимнастичката е била приета в болница в Москва с прорезни рани на лявата ръка след опит да си пререже вените. Беше оповестено и че Солдатова е диагностицирана с булимия. Още подробности от ужасната информация вижте в този материал. 

"Искам да кажа на всички да престанат да се притесняват за мен, всичко с мен е наред. В пресата пишат ужасни и неверни неща. просто нямам думи. Искам да плача и да се смея на това как биха могли да напишат такова нещо без никакви доказателства.

Вчера сутринта си приготвях закуска, порязах се, на всеки се случва - ножовете са остри, аз съм гимнастичка, стоя в кухнята не толкова отдавна. Отидох на тренировка и помислих, че е по-добре раната да се обработи професионално, да не се самолекувам. Отидох до болницата, предупредих треньорите, че малко ще закъснея и това беше краят на историята. А тук пишат такъв кошмар: вените съм си нарязала. Това е ужасно, просто нямам думи.

С мен всичко е наред, жива и здрава съм, ще бъда на Гран при, ще участвам в галаконцерт. сега отивам на тренировки", заяви Солдатова във видео, публикувано на страницата на нейната треньорка Анна Дяченко в Instagram.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички