Фенове искат Ливърпул да привлече отново Джерард, за да получи и той златен медал


Фенове искат Ливърпул да привлече отново Джерард, за да получи и той златен медал
Снимка: Getty Images/Gulliver

6930 0

Ливърпул е уверен лидер в класирането във Висшата лига и почти няма съмнения, че "червените" ще станат шампиони на Англия. Затова феновете започнаха да се готвят за дълго чакания триумф. Във връзка с това някои от привържениците започнаха да кроят интересни планове и един от тях е как легендата на "мърсисайдци" Стивън Джерард да се сдобие с шампионски медал.

За да спечели първата си титла на Англия от 30 години насам, тимът на Юрген Клоп трябва да спечели 6 от оставащите 13 мача. В момента Джерард е треньор на шотландския Глазгоу Рейнджърс и феновете поискаха той да бъде привлечен на "Анфийлд" като играч за няколко мача, за да може да получи медал от Висшата лига. 

Бившият полузащитник игра в английския гранд в периода 1998-2015 година. Той спечели с "червените" ФА Къп, Купата на Лигата, Суперкупата на Англия и Шампионска лига. Носител е и на Купата и Суперкупата на УЕФА. Бившият капитан на мърсисйдци обаче не успя да покори трофея във Висшата лига. Както е известно, прословутото му подхлъзване през сезон 2013/14 в мача с Челси костваше спечелването на титлата от тима. А коя е съкровената мечта на Джерард вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички