Агентът на играч на ЦСКА (M): Той е в неизвестност в Казахстан


Агентът на играч на ЦСКА (M): Той е в неизвестност в Казахстан
Снимка: iStock

2764 0

Полузащитникът на ЦСКА (Москва) Бактиер Зайнутдинов притесни агента и съотборниците си. Те не могат да се свържат с казахстанския национал от около 2 дни. Това съобщи агентът на футболиста Евгений Новиков, пише руската версия на "Eurosport".

"Не мога да се свържа с Бактиер от два дни! Говорихме за последно във вторник вечерта", каза Новиков. Футболистът се е прибрал в родината си след края на полусезона в Русия. В социалните мрежи той качи снимка от Дубай на 16 декември. "Последни дни почивка. И после у дома, в родния Тараз", написа 23-годишният Зайнутдинов към публикацията.

Както е известно, Казахстан е в разгара на политическа криза. В големите градове там текат масови протести, породени от поскъпването на автомобилното гориво. Няколко дни в страната бяха прекъснати интернет и мобилните комуникации. Протестиращите искат оставката на президента на Казахстан Нурсултан Назарбаев. В страната бе въведено извънредно положение, има и жертви. Най-важните неща от размириците в Казахстан можете да научите тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички