Защо Меси изпрати 30 подписани свои фланелки на хърватските национали?


Защо Меси изпрати 30 подписани свои фланелки на хърватските национали?
Снимка: Getty Images/Guliver

10138 0

Интересна новина разкри хърватският национал Домагой Вида. Той обяви, че суперзвездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси е изпратил на него и съотборниците му в националния тим подписани от него 30 фланелки на Аржентина. Това се е случило след Световното първенство това лято в Русия.

Меси е изпратил фланелките по своя съотборник при каталунците Иван Ракитич, който не пропусна нито един мач на "шахматистите" на Мондиала.

"Причината за това е, че му е харесало колко сме били сърцати, как сме се борили. Според него сме играли най-добрия футбол на Световното първенство", разкри защитникът пред 24.sata.hr.

ПЕЛЕ РАЗКРИТИКУВА МЕСИ: КАК МОЖЕ ДА ГО СРАВНЯВАТЕ С МЕН, ТОЙ ИМА ЕДНО ДВИЖЕНИЕ

Вида призна още, че е събирал фланелки от всички съперници на Хърватия на първенството в Русия, но няма фланелка от французин. Както е известно, именно "петлите" станаха световни шампиони след победа над Хърватия на финала.

"Не! Не исках да си разменям фланелка с французин, защото в тази фланелка съм играл финал и никога няма да я дам на никого", посочи футболистът на Бешикташ.

Междувременно стана ясно с какво ще се занимава Домагой след края на футболната си кариера. Вижте любопитния му избор в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички