Започна още едно разследване срещу Неймар

Звездата на Пари Сен Жермен и на бразилския национален отбор - Неймар, има сериозни проблеми след обвиненията към него в изнасилване. Преди няколко дни стана ясно, че млада жена е подала жалба в полицията в Сао Пауло, в която твърди, че е била изнасилена от футболиста в парижки хотел на 15 май.

Бързо след обвиненията Неймар се защити, като дори показа част от съобщенията си с предполагаемата жертва. В част от тях се виждаха и разголени снимки на жената, които тя му е изпращала. Полицията в Бразилия веднага е започнала разследване, тъй като се счита за престъпление разпространението на сексуално съдържание без знанието на дамата.

Неймар показа съобщения между него и жената, която го обвини в изнасилване (СНИМКИ)

Бразилската суперзвезда Неймар име сериозни проблеми, които този път не са свързани с футбола. Тази нощ стана известно, че млада жена е подала ж...

От полицията дори са потърсили Неймар в лагера на бразилския тим, но той не е бил там. Очаква се да бъдат конфискувани телефоните и на него, и на обвиняващата го в изнасилване, за да разполагат с всички доказателства по случая.

А как отговори бащата на Неймар на тези обвинения - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!