Шах с пешката: Жената, обвинила Неймар, признала, че е имало доброволен секс

Жената, която обвини суперзвездата на Пари Сен Жермен - Неймар, в изнасилване е признала, че двамата са правили секс доброволно. Това тя е разкрила пред адвокатите, които е наела, за да съди нападателя, съобщава "Globo Esporte".

Адвокатите от кантора "Фернандес и Абреу" са намерили несъответствия в твърденията на бразилката. Първо тя е заявила, че е правила секс по взаимно съгласие с Неймар в един парижки хотел през май и че след това той е станал агресивен и я е изнасилил.

Барселона постави 4 условия на "блудния син" Неймар, за да си го върне

Ръководството на Барселона е поставило пред звездата на Пари Сен жермен Неймар куп условия, за да го върне в отбора, съобщава El Mundo Deportivo....

Адвокатите обаче открили, че в официалната жалба, която жената е дала на бразилската полиция, тя описва случилото се като "изнасилване", което е нещо съвсем различно, пише france24.com. Съобщава се, че адвокатите са се отказали да защитават въпросната жена, но тя бързо им е намерила заместници.

Както е известно, полицията в Рио де Жанейро заяви в неделя, че е започнала разследване срещу Неймар. Звездният футболист твърди, че сексът с неговата анонимна сънародничка е бил по взаимно съгласие. Вижте как се защити той в този материал.

Още по темата

Please select answer!