Неймар показа съобщения между него и жената, която го обвини в изнасилване (СНИМКИ)

Бразилската суперзвезда Неймар име сериозни проблеми, които този път не са свързани с футбола. Тази нощ стана известно, че млада жена е подала жалба в полицията в Сао Пауло, в която твърди, че е била изнасилена от футболиста в парижки хотел на 15 май.

Звездата на ПСЖ не се забави, а отговори бързо на обвиненията, като дори показа и съобщения между него и въпросната жена. Първите съобщения, които Неймар разкрива са от 11 март. В тях има много еротични снимки и послания, които острието на ПСЖ си разменил с обвиняващата го.

Неймар за "изнасилването": Заложиха ми капан и аз паднах в него

Бразилската суперзвезда Неймар отговори на обвиненията срещу него в изнасилване. Тази нощ стана известно, че млада жена е подала жалба в полицият...

Последната дата, която се вижда в клипа е 16 май – ден след предполагаемото изнасилване, като в съобщението по никакъв начин не се споменава за извършено престъпление. "Това, което се случи между нас бе отношения между мъж и жена между 4 стени, нещо, което се случава между всички двойки. Нищо лошо и грешно, на следващия ден дори продължихме да си пишем съобщения", сподели Неймар във видео, което пусна в профила си в Instagram.

А как отговори бащата на Неймар на тези обвинения - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!