Сестрата на Емилиано Сала моли търсенето да продължи: Той е боец, знам, че е жив


Сестрата на Емилиано Сала моли търсенето да продължи: Той е боец, знам, че е жив
Снимка: Instagram

2791 0

Сестрата на изчезналия футболист - Емилиано Сала, се обърна към спасителните екипи, които търсят неговия брат със сърцераздирателна молба да продължат с търсенето. По-рано днес полицията на остров Гърнзи обяви, че официално е прекратено издирването на футболиста на Кардиф и пилота на изчезналия преди три дни самолет над Ламанша Дейвид Иботсън.

Те оцениха шансовете на играча все още да е жив като "изключително ниски". От понеделник вечер футболистът е в неизвестност. Сестрата на Емилиано - Ромина, се появи в Кардиф, за да се срещне с босовете на клуба. "Моля ви, не се отказвайте от търсенето на брат ми. Знам, че все още е жив. Дълбоко в сърцето си знам, той е боец, знам, че е жив. Емилиано и пилота са Ламанша, не спирайте да търсите", помоли през сълзи тя.

"Последният път, когато говорих с него бе в понеделник след разговора с играчите в Нант. Беше толкова развълнуван да дойде тук, в Кардиф. Невероятно е да видим подкрепата на хората по цял свят. Въпреки че разбирам всички положени усилия, молбата ми е една - не спирайте".

Самият играч е изпратил аудио съобщение до близките си малко преди самолетът да изчезне от радарите, в което споделя, че „се страхува“ и „усеща, че самолетът е на път да се разпадне“. Полицията в Хъмбърсайд пък потвърди, че пилотът на самолета е Дейвид Иботсън от Кроули. Спасителната операция издирваше двамата в зона от 280 квадратни метра около остров Алдърни, използвайки няколко самолета от съседните острови, Франция и Великобритания.

Какви са версиите за това как се е стигнало до инцидента - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички