СНИМКИ: Футболист получи червен картон, след като уби кокошка на терена

Футболистът на Йеленград Иван Газдек се оказа в центъра на скандал след мач на отбора, който се състезава в една от долните дивизии на Хърватия, съобщи "24SATA".

По време на официален мач срещу Ясеновац 23-годишният Газдек е подгонил кокошки, нахлули на терена. Той е ритнал една от тях и я е убил на място. След това играчът е изхвърлил трупа на птицата през оградата. Реферът моментално е вдигнал червен картон на Газдек за стореното.

Намериха мъртъв фризьора на Кристиано Роналдо

Фризьорът Рикардо Маркес Ферейра, известен с работата си с Кристиано Роналдо, е намерен мъртъв в хотел в Цюрих, твърди португалският вестник Corr...

Самият футболист обясни своите действия така: "Кокошките постоянно навлизаха на игрището. Теренът бе пълен с курешки, а това са нехигиенични условия. Хукнах към тях, за да ги прогоня, замахнах с крак и случайно убих една. Реферът дойде и ми показа директен червен картон. Повярвайте ми, не съм убил умишлено тази кокошка. Имам куче, две котки, имах и папагал, който, за съжаление, наскоро умря. Извиних се на собственика, написах писмо и му изпратих нова кокошка".

Етикети:

Още по темата

Please select answer!