СНИМКИ: Ботев (Враца) настани Божинов в свръхлуксозен апартамент


СНИМКИ: Ботев (Враца) настани Божинов в свръхлуксозен апартамент
Снимка: Instagram

8123 0

Най-известният футболист на Ботев (Bpаца) Валери Божинов ще бъде глезен в президентски апартамент по време на престоя си във Враца, пише "Меридиан мач". Той е настанен в новото бижу на града на хотел-ресторант "Лева".

Именно уютът на съоръжението се оказа причина за крилатата фраза на нападателя, който сравни Враца с Ню Йорк. 32-годишният нападател е настанен в прези­дентския апартамент, който е свръхлуксозен и има изглед към един от най-красивите квартали на града и към красивите варовити върхове на Врачанския Балкан. В сряда, денят, в който Божинов парафира 4-месечен договор с новака в елита, беше официалното откриване на най-новото бижу на хотелите в града под Околчица. На коктейла се събра елитът на града, а самият Божинов едва не попадна сред гостите на официалното тържество, което продължи до първи петли.

Валери донесе вече и първите плюсове за врачани, след като козметичният гигант "Рефан" подписа договор с клуба. Според източници от клуба именно ангажирането на бившия играч на Ювентус и Манчестър Сити е причина за реакцията на компанията.

"Контрактът е за 2 години, като параметрите за сътрудничеството са уточнени. Още в началото обявихме, че приоритет в работата ни ще бъде не само първият отбор, но и всички формации в ДЮШ. Мисля, че си спазваме обещанието и вървим в правилната посока за един професионален клуб", заяви изпълнителният директор на Ботев Денислав Георгиев.

ЕТО ЗАПЛАТАТА, КОЯТО БОЖИНОВ ЩЕ ПОЛУЧАВА В БОТЕВ (ВРАЦА)

Стадионът във Враца се напълни с малки и големи футболисти от школата, които имаха възможността и да потренират с играчи от мъжкия отбор като Юлиан Ненов, Дани Гаджев, Спас Георгиев, Христо Митов. Спонсорът осигури маркови екипи за всички гарнитури от ДЮШ, а представители на фирмата зарадваха с подаръци както децата, така и треньорите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички