Божинов с "изключително скромна" заплата, ще се бори за титулярното място


Божинов с "изключително скромна" заплата, ще се бори за титулярното място
Снимка: botev-vratsa.com

7047 0

Договорът на Валери Божинов с Ботев (Враца) е с "изключително скромни" параметри, съобщи врачанският "Конкурент". Според "Зов нюз" и президентът на Ботев Калин Каменов, и самият играч са споделили, че нападателят не идва в клуба за висока заплата. Изданието посочва, че в новака в Първа лига за сезона се плащат най-ниските заплати в Първа лига.

Божинов ще играе с номер 86. Контрактът е за 4 месеца и е с опция за удължаване.

Самият Божинов обяви, че ще се бори за титулярното място в Ботев.

"Знам, че никой няма да ми подари титулярно място. Моят живот винаги е бил борба, за да съм стигнал дотам, че да съм играл на най-високо ниво в Италия, Англия, Португалия и останалите държави, където съм бил. Винаги сам съм си извоювал позициите. Така ще бъде и тук. Аз не живея с това че, съм име във футбола. Сашо ме познава много добре", коментира бившият национал, цитиран от "Конкурент".

"Надявам се през тези 4 месеца да се отблагодаря на Сашо Ангелов с добри игри и победи, които да помогнат на Ботев да заеме мястото, желано от феновете, от кмета и от нас - футболистите. Няма да бъде лесно. Амбициите срещу Ботев на останалите отбори ще са големи, но нашите пък ще станат двойно по-големи. Аз мога да променя някои неща по отношение на борбата, желанието за тренировки и победа, в които раздаването да е 100%. Мисля, че и класата ще се вдигне. Колективът е най-важен", допълни Божинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички