Рууни отказа куп облаги и изненада шефовете на Ди Си Юнайтед


Рууни отказа куп облаги и изненада шефовете на Ди Си Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1291 0

Няма спор, че Уейн Рууни е един от най-великите играчи в историята на английския футбол. Нападателят стана голмайстор №1 в историята на родината си, а също и в тази на 20-кратните шампиони на Острова Манчестър Юнайтед, преди да избере да завърши кариерата си в САЩ.

Там той подписа с Ди Си Юнайтед и представянето му през сезона в МЛС е доста впечатляващо. Той редовно бележи, асистира и помага в защита на своя тим, което се отрази и в резултатите на тима от Вашингтон.

При пристигането си в Америка, ръководството на тима е било приготвило 5-звезден престой за най-голямата си звезда. Таранът е имал резервирани самостоятелни стаи в хотелите, в които тимът спи при гостуване, както и полети само в първа класа. 33-годишният нападател обаче отказал всичкото му уредено удобство.

УЕЙН РУУНИ Е ЧАК НА ДЕВЕТО МЯСТО ПО ЗАПЛАТИ В МЛС

"Ако искаш да си част от отбора, трябва да си част от него. Всички трябва да сме заедно и да правим всичко като едно цяло. Не искам специално обслужване - искам да ме третират така, както и другите играчи. Аз съм част от този отбор", споделя Рууни преди "Men in Blazers".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички