Почина 9-годишната дъщеричка на Луис Енрике


Почина 9-годишната дъщеричка на Луис Енрике
Снимка: Getty Images/Gulliver

9078 0

9-годишната дъщеря на Луис Енрике е починала след борба с рака. Трагичната вест съобщи бившият наставник на Барселона и Испания чрез Twitter. Ксана се е борила с остеосаркома - или рак на костите - в продължение на "пет интензивни месеца".

В пост в нейна памет, публикуван в Туитър, той написа: „Ще ни липсваш много, но ще те помним всеки ден от живота ни, с надеждата, че в бъдеще ще се срещнем отново. Ще бъдеш звездата, която води нашето семейство. Почивай скъпа, Ксана".

Енрике, който през юни напусна като мениджър на Испания, благодари на тези, които през последните месеци изпратиха добри пожелания за тяхната "дискретност и разбиране". Той също изказа благодарността си и на медицинския екип, който лекува дъщеря му "за тяхната всеотдайност и отношение".

Енрике, който е играл за Реал Мадрид и Барселона по време на футболната си кариера, се оттегли като мениджър на Испания през юни след 11 месеца на поста. Тогава Испанската футболна федерация заяви, че Енрике е напуснал по лични причини. Енрике благодари на служителите на федерацията "за вярата, която ми показаха, и за разбирането на ситуацията". Ето кой зае неговото място в националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички