Новият селекционер на Испания: Мечтех за този ден, но не по този начин


Новият селекционер на Испания: Мечтех за този ден, но не по този начин

3857 0

Роберт Морено официално бе представен като новия селекционер на Испания. Той сподели, че е доволен от възможността да води отбора, но и тъжен, че това се налага след оттеглянето на предшественика му Луис Енрике заради лични причини. Досега той изпълняваше ролята на асистент.

"Мечтаех да бъда селекционер, но не и по този начин. Ще се опитаме да сме честни и да възобновим работата, която се пробваме да свършим от март насам. Трудно е за мен, в друг момент щеше да е хубаво. Имам смесени чувства - на тъга и на отговорност", заяви Морено на пресконференцията.

"Най-много ми помогна това, че Луис Енрике се съгласи и ни подкрепи. Това ме накара да продължа напред. Неговата подкрепа е ключова, за да започна да работя. Сигурен съм, че ще постигнем добри резултати. Когато обстоятелствата го позволят, разбира се, че ще се консултирам с Луис. Мой ред е да вземам важните решения”, заяви Морено.

От испанската футболна централа пък обявиха, че обмислят кандидатура за Мондиал 2030. С кой ще опитат да вземат домакинството на планетарния форум след 11 години може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама