Отлъченият Бодуров се забавлява в дискотека в Благоевград

Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров, който в последните месеци е напълно отлъчен от състава на "червените", бе забелязан да разпуска в дискотека в родния си град Благоевград, пише "Тема Спорт".

Футболистът е бил разпознат от посетители на въпросното заведение, като дори е бил поздравен с хитове на Цеца Величкович и Камелия. Вечерта е била посветена основно на сръбска музика.

Десподов с коментар за Бодуров и ЦСКА

Бившият играч на ЦСКА Кирил Десподов коментира слуховете за интерес на Щурм Грац (където играе под наем от Каляри) към съотборника му от престоя ...

Припомняме, че Бодуров се скара с президента на ЦСКА Гриша Ганчев, а една от основните причини бе честото пътуване на футболиста до родния си град и желанието му да си тръгва час по-скоро след тренировки на отбора.

Защитникът по всяка вероятност ще напусна "Българска армия" след есенния дял, като кандидати за подписа му не липсват - както от елитния български шампионат, така и от чужбина. Наскоро се появиха информации, че Бодуров може да заиграе в Пловдив (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!