Бившият капитан на ЦСКА тръгва към Пловдив?


Бившият капитан на ЦСКА тръгва към Пловдив?
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

7970 0

Зачеркнатият с големия фулмастер от Гриша Ганчев - Николай Бодуров, получи още един вариант да продължи кариерата си в българската Първа лига. Вече бившият капитан на ЦСКА беше изваден от отбора лично от боса на "червените" и сега си търси нов клуб, макар че все още не е освободен от ръководството на тима. 

В последните дни се появиха няколко оферти за Бодуров, като Арда иска бившия национал, а в последните часове се заговори за интерес от Нестор Ел Маестро и Щурм Грац, където в момента се подвизава Кирил Десподов. Според "Тема Спорт", поредният тим с интерес към централния бранител е Ботев (ПЛовдив). 

В момента ръководството на Ботев (Пловдив) се опита да разтрогне договорите с няколко скъпоплатени играчи, които пристигнаха в клуба през лятото, а това би освободило бюджет за привличането на Бодуров. Очаква се бранителят официално да се раздели с ЦСКА в края на есенния дял от шампионата. 

Междувременно "червените" усилено се подготвят за зимния трансферен прозорец, като вече договориха първото си ново попълнение (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички