Обявиха причината за смъртта на Емилиано Сала

Тялото на загиналия футболист Емилиано Сала е било подложено на аутопсия и тя е разкрила причините, довели до неговата смърт. Както е известно, самолетът, превозващ аржентинеца от Нант до Кардиф, крушира над Ла Манша и преди няколко дни тялото на нападателя бе извадено от отломките.

Според информация на Wales Online тялото на Сала е било идентифицирано по отпечатъците на ръцете. Аутопсията е показала, че футболистът е починал вследствие на наранявания по главата и гърдите, най-вероятно при падането на самолета във водата.

Затрогващо: Кучето на Емилиано Сала стои на прага и го чака (СНИМКА)

Кучето на Емилиано Сала, който най-вероятно е загинал и тялото му се намира на дъното на Ла Манша, все още чака завръщането на своя стопанин. Сес...

РАЗПЪНАТ МЕЖДУ ПАРИТЕ И МОРАЛА: ЕМИЛИАНО САЛА

Пълното разследване на обстоятелствата, довели до катастрофата, ще отнеме от 6 до 12 месеца. Предварителният доклад по случая трябва да бъде публикуван в рамките на две седмици.

28-годишният Емилиано Сала премина в Кардиф Сити от Нант в зимния трансферен прозорец. уелският клуб плати рекордна в историята си сума за него в размера на 15 милиона паунда, но той така и не успя да запише дори един мач с техния екип. Аржентинецът загина на път за Великобритания. А кой е виновникът за трагедията според приятел на играча - вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!